UKLJUČITE SE: #trashchallenge tvrtki cm i Ovnak

Globalno popularni, viralni izazov pod hashtagom #trashchallenge osvojio je i djelatnike cm-a i Ovnaka, sa sjedištem u Vitezu.

Ekološki s(a)vjesni djelatnici ovih kompanija danas su krenuli u “pohod” na dolinu Lašve. Ovom akcijom konačno je okončano čiščenje lijeve strane od Vonkovog mosta do šeste kaskade mušičarskog revira.

Kako je to izgledalo prije a kako poslije, uvjerite se i sami u fotografijama iz galerije.
A da ne bi ostalo samo na akciji, iz ove dvije tvrtke odlučile su dodatno motivirati sve druge da prihvate izazov. Naime, prijatelj projekta je Frosch, eko brend ovih tvrtki, a poklon paket Frosch-ovih proizvoda možete osvojiti i vi ukoliko se priključite #traschalleng-u, poručili su iz cm-a i Ovnaka.

Sudjelovati možete tako što ćete sa lokalnom ekipom očistiti neko područje, postaviti fotografiju prije i poslije i sve to tagirati sljedećim hastagovima: #trashchallenge, #cmtrashchallenge, #ovnaktrashchallenge, #froshtrashchallenge.

Izazov ostaje otvoren do 25.4. 2019. godine!
Najboljih deset ekipa bit će nagrađene super poklonima! Izazov vrijedi za društvene mreže Facebook i Instagram!

“Ponosni dočekajmo Dan planete Zemlje, 22.04. – jer svi smo odgovorni!”, poručuju iz cm-a i Ovnaka, a mi im šaljemo čestitke za ovaj hvale vrijedan potez!

Prethodni članakObilježena godišnjica početka opsade Armije RBiH na Vitez i krvavog rata
Sljedeći članakObvezan predškolski odgoj u SBŽ: Troškove snosi Ministarstvo, ustanove u procesu prilagodbe