Uhićeni osumnjičeni za pljačku Besta

Protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 5 kaznenih djela. Evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 6 prometnih  nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije  bilo ozlijeđenih osoba. Iz prometa su  isključena 4 vozila i 6 vozača.

U srijedu, 22. veljače 2011. godine, oko 18,20 sati, djelatnica trgovačke radnje „Best“, koja se nalazi u mjestu Kalibunar, općina Travnik je prijavila Policijskoj stanici Travnik, da su  u navedenu radnju ušle dvije maskirane  osobe, i uz prijetnju pištoljem iz kase otuđili određenu sumu novca. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Ophodnja policije Policijske stanice Travnik je u Novoj Biloj, općina Travnik zaustavila i kontrolirala vozilo marke „Mercedes“ u kojem su se nalazili D.K. i J.M., oba iz Travnika, za koje se sumnja da si počinitelji navedenog kaznenog djela. D.K. i J.M su lišeni slobode, privedeni i zadržani u Policijskoj stanici Travnik. Istraga je u tijeku, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.