Uhićene dvije osobe nakon pronalaska tijela u Zenici

Istražni policijski tim je uhitio je dvije osobe, koje se dovode u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, kazala je glasnogovornica policije

Ubojstvo 46-godišnje žene F.M. (1970.) iz Zenice, čije je tijelo pronađeno pored rijeke Bosne u Zenici, i dalje je u istražnoj fazi. Nastradalu ženu je, na usamljenom lokalitetu pored rijeke između naselja Blatuša i Kanal, pronašao prolaznik i odmah obavijestio policiju.

Nakon dojave obaviještena je dežurna tužiteljica Županijskog tužiteljstva ZDŽ Jelena Bošnjak, koja je zajedno s uviđajnom ekipom Sektora kriminalističke policije MUP-a obavila uviđajne radnje.

Po nalogu dežurne tužiteljice beživotno tijelo je prevezeno u prosekturu županijske bolnice Zenica, gdje će danas biti izvršena obdukcija da bi se utvrdili uzroci i okolnosti pod kojim je nastupila smrt.

-Istražni policijski tim je tijekom jučerašnjeg dana, na području Zenice, uhitio je dvije osobe, koje se dovode u vezu s izvršenjem navedenog krivičnog djela i nad kojim je u službenim prostorijama zavedena kriminalistička obrada, dok se nastavljaju aktivnosti policijskih službenika na prikupljanju dokaza i dokumentiranju krivičnog djela, kazala je za Fenu glasnogovornica policije Aldina Ahmić.

Prethodni članakDžumhur napredovao sedam pozicija, Đoković povećao bodovnu prednost
Sljedeći članakPonovno opljačkana benzinska crpka TiOil