Uhićen osumnjičeni za ranjavanje dvije osobe u Busovači

Policija je uhitila osobu koja se sumnjiči da je 17. ožujka ispred ugostiteljskog objekta “Milenium“ u Busovači hicima iz vatrenog oružja ranila dvije osobe – potvrđeno je Feni iz MUP-a Srednjobosanske županije.

– Poduzimanjem intenzivnih istražnih radnji na području Srednjobosanske i Zeničko-dobojske županije službenici Odjela kriminalističke policije MUP-a SBŽ-a došli su do saznanja da se u vezu s uporabom vatrenog oružja može dovesti osoba inicijala DŽ.Č. (1986) iz Zenice – kazao je Rusmir Prohan, glasnogovornik županijskog MUP-a.

– Postupajući po navedenim saznanjima, osumnjičeni je lišen slobode te je nad njim provedena kriminalistička obrada. Tom prilikom osumnjičeni je priznao pucanje iz pištolja, koji je tijekom obrade od istog i oduzet te će biti predmet balističkog vještačenja – dodao je Prohan.

 Tijekom dana, uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu, osumnjičeni će biti predan na daljnje postupanje županijskom tužiteljstvu Travnik.

 U pucnjavi ispred ugostiteljskog objekta “Milenium“ u Busovači u stomak je ranjen A.A., rođen 1984., a u nogu M.A., rođen 1988. godine.