UG “Svjetlo” iz Viteza organizira humanitarnu zabavu uz gosta večeri – Matu Bulića

Udruženje građana “Svjetlo” iz Viteza organizira humanitarnu zabavu za naše najmlađe i sve druge kojima je potrebna pomoć, jer oni sami ne mogu, a mi zajedno možemo pomoći.

Pozivaju sve ljude dobre volje, koji su u mogućnosti, da se odazovu pozivu kako bismo činili dobra djela i pomogli onima kojima je to potrebno. Način da im pomognemo postoji!

Svjesni smo da postoje ljudi u našoj blizini koji boluju od raznih bolesti i koji se nalaze u životnoj opasnosti. Na ovaj način želimo prikupiti sredstva kojima bismo im barem olakšali taj dio teškoća. Nećemo imenovati sve te osobe, jer su većina od njih djeca, ali za sve one koje zanimaju detalji, slobodno se javite privatno i sve ćemo vam detaljno pojasniti”, priopćili su iz Udruženja “Svjetlo”.

Zabavu organiziraju 20.1.2017. godine u Svadbenom salonu “Buba”. Glazbeni gost večeri bit će veliki humanitarac, Mate Bulić. Cijena ulaznice iznosi 30 KM, a u cijenu su uračunati večera i piće.

Budimo humani, budimo ljudi! Naše malo, kad to učinimo svi zajedno, nekome je sve!”, poručuju iz Udruženja “Svjetlo”, pozivajući zainteresirane da se za više detalja obrate na broj 063/553-700.

Prethodni članakEpidemija gripe stigla i u BiH, domovi zdravlja puni
Sljedeći članakPronađen pas