Udruga Osmijeh organizirala izlet na novotravničko izletište Pavlovica

Vrijedni članovi Udruge „Osmijeh“ iz Novog Travnika prošlog je vikenda organizirala na novotravničko izletište Pavlovicu. Izlet je organiziran za članove Udruge, osobe – djecu s poteškoćama u razvoju, za njihove roditelje, a skupa s njima bilo je i Novotravničana, prijatelja…, koji su u svakom trenutku spremni pomoći radu i djelovanju Udruge „Osmijeh“.

Ovakvi izleti su lijepa prilika za druženje s osobama s posebnim poteškoćama u razvoju, za zajedničke igre, zabavu…, a to čine svi koji se pozivu na izlet odazovu. A ovakva druženja su i daleko više od samog druženja i za osobe s posebnim poteškoćama u razvoju a i onih koji i na takav način pokazuju ljudskost , humanost…, jer ima i značajne terapeutske efekte.

Da bi Udruga uopće opstala, uspješno funkcionirala, pa i s ovakvim izletima, pomažu im dobri ljudi pojedinačno a i sponzori kao što su ovaj put: Kladionica Bet – Live iz Viteza, FTM iz Novog Travnika, Hari Novi Travnik, Prom – Ar Travnik, T – Dizel Novi Travnik, BHB Kabelski Internet Novi Travnik, Konzum Novi Travnik i općina Novi Travnik.