Udruga „Dar srca“ nastavlja s radovima na Domu za siromašne

Od kada je 17. svibnja 2017. godine Udruga „Dar srca“ organizirala polaganje kamena temeljca za Dom za siromašne i nemoćne osobe sv. Mihovil u Busovači, nastavili su se radovi na izgradnji.

Izvršeni su zemljani radovi za objekt koji će ukupno biti veličine oko 600 m2, i koji je predviđen za smještaj 32 osobe koje nemaju mogućnosti za brigu o sebi.

Nakon izvršenih zemljanih radova pristupilo se pripremama za izlijevanje temelja. Do sada je veći dio betonskih radova na temeljima završen a radovi će se nastaviti dalje dok vremenski uvjeti to dopuštaju.

Do sada je Udruga u ovaj projekt utrošila oko 60.000 konvertibilnih maraka a sav novac je prikupljen donacijama i prilozima dobrih ljudi koji ga od samog početka podržavaju.

Udruga nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje a imena svih donatora i osoba koje na bilo koji način pomažu izgradnju redovito objavljuje na svojim stranicama.

Podršku pokazuju i mnogi posjetitelji samog gradilišta koji ne skrivaju zadovoljstvo što se ovakva ustanova gradi u Busovači.

Udruga „Dar srca“ nastavlja s prikupljanjem sredstava za nastavak gradnje ali u isto vrijeme ne zanemaruje ni svoje redovite aktivnosti, a to je briga za one kojima je pomoć potrebna u osnovnim životnim namirnicama, odjeći, higijenskim potrepštinama ili na neki drugi način.

Prethodni članakUdruga “Čuvarica tradicije” Nova Bila organizira četvrtu po redu manifestaciju “Čuvari tradicije”
Sljedeći članakU Međugorju predstavljena poštanska marka „Mary’s Meals“