Učenici Srednje škole Vitez sudjelovali na stručnoj prezentaciji u Economicu

Danas su učenici Srednje škole Vitez posjetili poduzeće Economic d.o.o Vitez u sklopu projekta “2013. – godina partnerstva u Economicu”. U sklopu ove posjete održana je stručna prezentacija u kojoj su se učenici upoznali s asortimanom termoinstalacija i opreme, tehničkim detaljima proizvoda Centrometal i sustavima grijanja.

Ovoj prezentaciji prisustvovali su srednjoškolci I. razreda smjera instalateri grijanja i klimatizacije (strojarstvo “C” automehaničari), II. razred smjera tehničari za vozila i vozna sredstva (strojarstvo”A”) i II. razred opće gimnazije. Stručni dio prezentacije upotpunjen je informacijama o obnovljivim izvorima energije i zaštite okoliša, kao i informacijama o sustavima grijanja općenito.

Nakon prezentacije učenici su imali priliku vidjeti neke od najnovijih proizvoda Centrometala. U sklopu info mobila izloženi su i stavljeni u funkciju kotlovi kako bi se učenicima praktično prezentirao rad ovih proizvoda. Tim povodom prezentirani su kotao na pelet Pel-Tec i kotao na drvenu sječku tvrtke Centrometal. Također, predstavljeni su i modeli radijatora proizvođača Lipovica. Nakon prezentacije, nastavljeno je i neformalno druženje uz osvježavajuće piće i sendviče.