Učenici OŠ “Vitez” uživali u nastupu viteških kazalištaraca

Gradsko kazalište mladih Vitez danas je izvelo predstavu “Pipov tajni prolaz” za učenike Osnovne škole Vitez iz Viteza.

Ova više puta nagrađivana predstava mladih kazalištaraca iz Viteza oduševila je mališane iz OŠ “Vitez”, koji su izrazili želju čim prije ponovno doći u kazalište, a neki od njih i postati članovi vodećeg kulturnog udruženja u Vitezu.

“Hvala našim glumcima iz Viteza na jednoj krasnoj predstavi koja je ostavila jak utisak kako na djecu, tako i na nas nastavnike. Sretan sam što u našem gradu imamo priliku pogledati predstave i sasvim sigurno ćemo ubuduće još više korisiti ovu mogućnost”, rekao je jedan od nastavnika OŠ “Vitez”, Emsudin Pašanović.

Predstava GKM-a Vitez, “Pipov tajni prolaz”, na ovogodišnjoj smotri srednjoškolskog dramskog stvaralaštva u Konjicu osvojila je četiri nagrade. U predstavi igra 25 glumaca, učenika osnovnih i srednjih škola. “Pipov tajni prolaz” predstava je vrlo snažne poruke, a govori nam o onome čemu bi se trebali okrenuti u današnjem svijetu. Trebali bismo se vratiti u djetinjstvo i barem u slobodno vrijeme ući u bajke, jer tamo je sve tako lijepo i savršeno. Jedno takvo putovanje učenicima OŠ “Vitez” ponudila je ova predstava viteških kazalištaraca.