U županijskoj bolnici Dr. fra Mato Nikolić rođene prve bebe u Novoj godini

U županijskoj bolnici „Dr. fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj na svijet su stigle prve bebe u Novoj, 2012. godini. U nedjelju ujutro, 1. siječnja, u 9,30 sati, rođena je prva beba u ovom porodilištu od majke Radmile i oca Zdravka Đepića iz Fojnice, kojima je ovo treće dijete, težine 3.380 grama i dužine 51 centimetar.

 

U popodnevnim satima rođena je druga beba od majke Zdenke i oca Danijela Miškovića iz Viteza, kojima je ovo prvo dijete, teško 4.150 grama i dugo 56 centimetara. Predsjednica ŽO HDZ 1990 SBŽ i zastupnica u parlamentu FBiH, Slavica Josipović, s doktorom Branislavom Leovcom iz Jajca, glavnom sestrom Ljiljanom Lauš i sestrom Vesnom Šimić, dočekala je na svijet prvo dijete rođeno ove godine, u bolnici u Novoj Biloj, te mu uručila prigodne darove.

“Da se života ne treba bojati pokazuju to hrabri, mladi roditelji kojima je dragi Bog darivao najljepši dar u životu – dijete. Uz čestittke za zdravlje i sreću, poželjeli smo da se u našoj Središnjoj Bosni u budućnosti rađa što više djece”, izjavila je Slavica Josipović.