U Zenici predstavljen Virtualni sajam

alt

U hotelu Dubrovnik u Zenici, 25. 4. 2012. održana je treća u nizu prezentacija Virtualnog sajma efair4u koji je nastao uz potporu Agencija za međunarodni razvoj USAID i SIDA.

Direktor projekta za BiH, Sead Katara ovom je prigodom izjavio: “Ovaj je sajam jedinstven projekt koji je trenutno prisutan u osam zemalja među kojima su BiH, Hrvatska, Srbija, Makedonija, Poljska, Češka…”

Efair4u je nesvakidašnja prezentacija kompanija koja je dostupna tijekom cijele godine čiju je prednost prepoznalo 8000 kompanija, među kojima je 800 iz BiH. Jedan od štandova u bh. paviljonu je i štand namještaja Ambyenta koji se već drugu godinu zaredom prezentira na Virtualnom sajmu.

„Mi u Ambyenti prepoznali smo prednosti ovog novog vida komunikacije sa našim poslovnim partnerima i potrošačima. Pored uštede vremena i novca, željeli smo uspostaviti direktan kontakt sa potencijalnim poslovnim partnerima, prevazilazeći prostorna ograničenja.”, rekao nam je Goran Kolenda, voditelj prodaje namještaja Ambyenta.

Interaktivni, dinamični štandovi koji su postavljeni u 3D prostoru svakom poduzeću omogućuju prezentaciju, bez obzira da li raspolaže dovoljnim financijskim i drugim kapacitetima. Sva ograničenja realnih sajamskih manifestacija ovim su projektom prevaziđena.

{gallery}gospodarstvo/esajam{/gallery}