U Zenici održano Federalno karate prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore

Proteklog vikenda, točnije u nedjelju 11. listopada 2020. godine u vrijeme Covid-19 i složenih epidemioloških mjera u Areni “Husejin Smajlović” uspješno je organizirano Federalno karate prvenstvo za kadete, juniore i U21 seniore. Domaćin natjecanja bio je Karate klub “Čelik”, a  organizator Karate savez Federacije BiH, na kojem je nastupilo 360 natjecatelja iz 64 kluba.

Dobar nastup imao je  i karate klub „MLADOST“ Vitez koji je nastupio sa sedam natjecatelja te osvojio 3 medalje i to jednu zlatnu i dvije brončane.

Zlatnu medalju osvojila je Tuco Elma u kategoriji borbe U-21 seniorke -50kg dok su se brončanim medaljama okitili Dedović Munib u kategoriji borbe U21 seniori +84 kg i Varupa Nedžmina u kategoriji borbe juniorke +59kg.

Bio je ovo odličan test nakon duže pauze pred Državno prvenstvo, a članovi KK Mladost Vitez su već počeli sa dodatnim treninzima i pripremama.

Šef stručnog štaba karate klub“Mladost“ Vitez, Aldin Adilović, je zadovoljan postignutim rezultatima te svim osvajačima medalja na Federalnom Prvenstvu upučuje iskrene čestitke.

Prethodni članakCaffe pizzeria “Kremen” organizira turnir u bilijaru
Sljedeći članakNema poskupljenja struje za potrošače Elektroprivrede HZ HB