U Vukovaru održana 3. međunarodna studentska konferencija SKEI 2018

Najavljena SKEI 2019 u Vitezu

Pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, na Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ u Vukovaru 25. svibnja je održana 3. međunarodna studentska SKEI konferencija pod nazivom „STEM obrazovanje – temelj razvoja modernog društva“.

Suorganizatori konferencije bili su Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ Vitez i MBS, Beograd. Pored njihovih predstavnika, sudjelovali su i studenti, profesori i asistenti drugih visokoškolskih ustanova iz Republike Hrvatske te iz Srbije.

Prilikom svečanog otvorenja istaknut je značaj ove konferencije za jačanje međunarodne suradnje, kao i razmjenu znanja i iskustava između studenata, nastavnog osoblja i prakse. Tom prilikom je dekanica Fakulteta poslovne ekonomije Sveučilišta „VITEZ, prof. dr. Jamila Jaganjac najavila SKEI 2019, koju će dogodine u Vitezu organizirati Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“, u suradnji s partnerskim visokoškolskim ustanovama.

Sveučilište/Univerzitet „VITEZ“ se zahvaljuje studentima, profesorima i asistentima na iskazanome interesu za sudjelovanje na ovogodišnjoj konferenciji u Vukovaru, kao i partnerskim ustanovama na uspješnoj i kontinuiranoj suradnji. Posebno se zahvaljuje Veleučilištu „Lavoslav Ružička“ na organizaciji konferencije i ukazanome gostoprimstvu.

Prethodni članakPremijera predstave GKM-a Vitez “Carevo novo ruho” otvara 3. Dane hrvatskog kazališta u BiH
Sljedeći članakERONET CENTAR Bugojno na novoj adresi