U Vitezu započinje završnica operacije Katar 2015

f3Rukometna reprezentacija BiH će od 2. do 12. siječnja naredne godine odigrati preostala četiri susreta kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje se 2015. godine održava u Kataru. Nakon prva dva kola bh. tim drži vrh tabele sa osvojena četiri boda, zajedno s momčadi Latvije, s kojom će igrati 2. siječnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu i tri dana kasnije u Dobeleu.

Rukometaši bh. reprezentacije su već započeli s intenzivnim pripremama, a 1. siječnja očekuje se njihov dolazak u Vitez, gdje će se igrati domaći mečevi kvalifikacija – 2. siječnja s Latvijom i 8. siječnja s Estonijom. Osim domaćih susreta, naši rukometaši će 5. siječnja igrati s Latvijom u gostima, a kvalifikacije zatvaraju 12. siječnja u Portugalu. Jedan od najboljih pojedinaca naše momčadi i drugi strijelac europskih kvalifikacija s postignutih 15 zgoditaka, Nikola Prce o predstojećim susretima je izjavio: “Iskreno, za mene je Latvija bila potpuna nepoznanica i s njima neće ići lako. Mada, vidim nas kao prvog favorita grupe, posebno ukoliko pobijedimo na našem terenu. U prva dva kola pokazali smo da imamo individualni kvalitetu, nadam se da ćemo u nastavku to pretvoriti i u dobro uigran tim. U smo tom slučaju imamo se čemu nadati”. Za završne utakmice kvalifikacija, trener bh. tima Dragan Marković je pozvao 20 igrača, a na spisku su: Nebojša Grahovac, Benjamin Burić, Peđa Dejanović, Alen Ovčina, Vedran Delić, Mirsad Terzić, Duško Čelica, Ivan Milas, Nikola Prce, Faruk Halilbegović, Ivan Karačić, Boris Bećirović, Marko Panić, Kosta Savić, Dejan Malinović, Faruk Vražalić, Muhamed Zulfić, Vladimir Vranješ, Senjamin Burić, Muhamed Toromanović.

Kako je prvi susret u Vitezu jedan od najvažnijih očekujemo veliki broj navijača koji će dati potporu našoj nacionalnoj momčadi.

estonijalatvia

Prethodni članakStotinjak dužnosnika i direktora za tri mjeseca uzeli ukupno 2.311.955 KM!
Sljedeći članakNE PROPUSTITE: VEČERAS komedija GKM-a Vitez “Đe ti je pita?”