U Vitezu večeras u prometnoj nesreći teško stradala dvanaestogodišnja djevojčica

Nakon što smo dobili obavijest od naših čitatelja da je policija blokirala prometnica od viteške župne crkve sv. Juraja do raskrižja prema PS Vitezit, ekipa portala vitez.info zaputila se na teren, gdje smo saznali da je uzrok blokiranja prometnice prometna nesreća.

Neslužbeno smo doznali da je u prometnoj nesreći stradala maloljetna ženska osoba, koju je udarilo vozilo “passat”.

Također, saznali smo da je djevojčica hitno prebačena za Sarajevo, a tim tragom smo kontaktirali glasnogovornicu Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, koja nam je potvrdila informacije do kojih smo došli.

“Djevojčica inicijala B.F., rođena 2001. godine na Kliniku urgentne medicine KCUS-a primljena je večeras u 22,36 sati. Radi se o teškim povredama u predjelu glave, točnije frakturi lobanje i zdjelice s lijeve strane. Kompletan stručni tim KCUS-a je s pacijenticom, gdje se radi detaljna dijagnostička procedura te ponovni CT-e, a na daljnje liječenje će, ukoliko finalni nalaz ne pokaže drukčije, liječenje će biti nastavljeno na Klinici za neurokirurgiju KCUS-a. Pacijentica je u dobrim rukama, trenutno je stabilna te joj se radi CT, kako bi se utvrdilo da li pored povreda glave ima i neke druge”, izjavila je u 23,15 za portal vitez.info Selma Mulić, PR Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu.

Nove informacije objavit ćemo tijekom četvrtka ujutro.