U Vitezu ukradena Škoda Fabia

Kroz protekla 24 sata, na području Srednjobosanske županije, prijavljena su ukupno 3 krivična djela, a radi se o 2 krivična djela teške krađe i jednom krivičnom djelu krivotvorenja isprava.

Iz MUP-a SBŽ izdvojili su krivično djelo teške krađe u Vitezu, gdje je u policijsku stanicu Vitez, u ponedjeljak 1. listopada 2013. godine u 15,00 sati, prijavljena teška krađa motornog vozila marke Škoda Fabia, registarskih oznaka T43-O-122, koje je bilo parkirano u ulici Petra Svačića u Vitezu. Vozilo je ukradeno u noći s 30. rujna na 1. listopada 2013. godine od strane nepoznatih izvršitelja, a uviđaj na licu mjesta izvršen je od strane službenika OKP PU Travnik. Potraga za vozilom i izvršiteljima ovog krivičnog djela je u tijeku.

Tijekom proteklog dana u SBŽ su evidentirana 3 slučaja narušavanja javnog reda i mira, od kojih je jedan slučaj tuče, jedan slučaj naročito drskog ponašanja i jedan slučaj prosjačenja. U navedenim prekršajima sudjelovalo je 7 osoba.

Zabilježene su i 2 prometne nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba.

Iz prometa su isključena 2 vozila i jedan vozač motornih vozila, uručeno je 58 prekršajnih naloga zbog prekršaja u oblasti prometa, a mobilnim radarom evidentirano je 122 prekršaja.

Službenici policije su tijekom proteklog dana na području Busovače radili zajedno sa županijskim inspektorima za promet. Na području Viteza radili su zajedno sa službenicima JP „Ceste Kiseljak”.