U Vitezu ukradena jetta, u Travniku golf

Proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 13 kaznenih djela, a evidentirana su 22 narušavanja javnog reda i mira.

Dogodilo se 27 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom, u kojima je jedna osoba smrtno stradala i 4 osobe su ozlijeđene. Iz prometa je isključeno 21 vozilo i 18 vozača, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova SBŽ.

Jutros, oko 2,00 sata, M.K. iz Travnika je prijavio Policijskoj stanici Travnik, da mu je u noći 9/10. rujna 2012. godine, u mjestu Turbe – Novo Naselje, općina Travnik ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka T96-A-974. Očevid je obavila ophodnja policije Policijske stanice Travnik.Istog dana, oko 03,40 sati, ophodnja policije je u mjestu Goleš, općina Travnik pronašla ukradeno vozilo. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U subotu, 8. rujna 2012. godine, oko 23,45 sati, E.H. iz Viteza je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da joj je u Starom Vitezu ukradeno vozilo marke „Jetta”, registarskih oznaka 035-J-920. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.