U Vitezu ukradena dva golfa

U petak, 24. kolovoza 2012. godine, oko 2,30 sati, Dž. H. iz Novog Travnika prijavio je Policijskoj stanici Novog Travnika da je u Starom Vitezu ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka J62-A-199, vlasništvo S.H. iz Viteza. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istog jutra, oko 3,00 sati, H.O. iz Zenice je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da mu je sa parking vodenog parka „Ribica” u mjestu Divjak, općina Vitez ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka E59-J-733.Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Dan ranije, 23. kolovoza 2012. godine, oko 4,20 sati, J.M. iz Travnika je prijavio Policijskoj stanici Travnik, da mu je u noći 22/23. kolovoza 2012. godine u mjestu Vlahovći, općina Travnik ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka 484-J-092. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik.Istog dana, oko 11,00 sati, u mjestu Stara Bila, općina Vitez je pronađeno ukradeno vozilo.Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.