U Vitezu ukraden passat, u Travniku opljačkana sportska kladionica

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 3 narušavanja javnog reda i mira. Zabilježene su 2 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok je iz prometa isključeno 9 vozila i 3 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U ponedjeljak ujutro 7. siječnja 2013. godine, oko 06,10 sati, V.Č. iz Viteza je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da mu je u noći 6/7. siječnja 2013. godine, u ulici Kralja Petra Krešimira IV u Vitezu otuđeno vozilo marke „Passat”, registarskih oznaka K50-O-800. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U ponedjeljak navečer, 7. siječnja 2013. godine, oko 23,00 sati, prijavljeno je Policijskoj ophodnji Han Bila, da je nad djelatnicom sportske kladionice „5 Plus”, koja se nalazi u mjestu Rudnik, općina Travnik, počinjeno kazneno djelo razbojništva. Jedna maskirana osoba je od navedene djelatnice otuđila određenu sumu novca. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.