U Vitezu ukraden ‘Golf’, u Novom Travniku ‘Cady’

Tijekom protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 8 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.Dogodile su se 4 prometne nezgode, s manjom materijalnom štetom, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su iz prometa isključena 4 vozila i jedan vozač, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U srijedu, 27. veljače 2013. godine, oko 08,40 sati, N.H iz Viteza je prijavio Policijskoj stanici Vitez, da mu je u noći 26/27. veljače 2013. godine u ulici Hrvatskih branitelja u Vitezu ukradeno vozilo marke „Golf II”, registarskih oznaka A26-K-212. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istog dana, oko 12,30 sati, I.B. iz Novog Travnika je prijavio Policijskoj stanici Novi Travnik, da mu je u ulici Ruđera Boškovića u Novom Travniku ukradeno vozilo marke „Cady”, bez registarskih oznaka. Očevid su obavili policijski službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske stanice Vitez su rasvijetlili kazneno djelo krađe, počinjeno u noći 24/25. veljače 2013. godine, na štetu Mihajla A. iz Viteza. Počinitelj navedenog kaznenog djela je A.O. iz Viteza. Protiv imenovanog su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.