U Vitezu ukraden Golf IV, u Busovači Passat

U protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljeno je 7 kaznenih djela i 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, a na prometnicama su registrirane tri nezgode, u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba, stoji u priopćenju iz srednjobosasnskoga MUP-a.

U srijedu, 20. ožujka, oko 5 sati M.Z. iz Viteza prijavio je policiji da mu je u noći na 20. ožujka ukraden s parkinga ispred kuće u kojoj stanije “golf IV” (T46-A-209).

Istoga dana u 23.45 sati policija je pronašla napušteno navedeno vozilo u naselju Guča Gora na području općine Travnik i vratila ga vlasniku.

U srijedu, 20. ožujka, u 20.30 sati J.I. iz Busovače prijavio je policiji da mu je u Ulici 16. avgusta ukradeno osobno vozilo “passat karavan” (A50-E-357). Kako stoji u prijavi, on je stao s vozilom ispred pekare, ostavio ga upaljena i otključana, te ušao u pekaru, a kad se vratio, vozila više nije bilo. O navedenom događaju obaviještene su policijske patrole na terenu, navodi se u priopćenju iz MUP-a Srednjobosanske županije.

U srijedu, 20. ožujka 2013. godine istražni tim za razbojništva SKP-e MUP-a SBŽ, OKP-e PU Travnik, PS Travnik, N.Travnik i Vitez rasvijetlili su kaznena djela:

– razbojništvo izvršeno dana 12. ožujka 2013. godine u općini Vitez nad radnicom SK „Millenium” M.M. Počinitelji su A.H. i A.O., iz Viteza. Protiv istih će biti poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– pokušaj razbojništva izvršen 17. rujna 2012. godine u Vitezu nad radnicom SK „BH Play” K.K. Počinitelji su A.H., B.P. i M.T. iz Viteza. Protiv istih će biti poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

– krivotvorenje novca i stavljanje istog u promet počinjeno u periodu od rujna 2012. godine do siječnja 2013. godine na području Viteza. Počinitelji su A.H., A.O.,A.B. iz Viteza i A.L. iz Travnika. Protiv istih će biti poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.