U Vitezu se osniva neformalni Klub hrvatskih gospodarstvenika

Neformalni Klub hrvatskih gospodarstvenika u BiH utemeljuje se u svrhu unaprjeđivanja poslovne suradnje između Hrvatske i BiH, naročito putem poticanja trgovine, investicija i drugih vidova gospodarske suradnje.

Na poticaj Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH u Vitezu će u utorak, 21. travnja biti održan utemeljiteljski sastanak neformalnog Kluba hrvatskih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini.

Hrvatskim gospodarstvenicima koji djeluju u Bosni i Hercegovini uvodno će se na sastanku obratiti veleposlanik Republike Hrvatske Ivan Del Vechio i predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara, priopćeno je iz Veleposlanstva Republike Hrvatske u BiH.

Neformalni Klub hrvatskih gospodarstvenika u BiH utemeljuje se u svrhu unaprjeđivanja poslovne suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine, naročito putem poticanja trgovine, investicija i drugih vidova gospodarske suradnje; pružanja potpore hrvatskim tvrtkama koje posluju u BiH; razmjene informacija, iskustava i ideja između hrvatskih gospodarskih subjekata koji djeluju u BiH; uspostave kontakata s državnim tijelima, gospodarskim komorama i drugim gospodarskim asocijacijama radi poboljšanja uvjeta za poslovanje i ulaganje.

Utemeljiteljski sastanak neformalnog Kluba hrvatskih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini održat će se u hotelu Central, Kongresni centar u Vitezu u 14 sati. Uvodni dio sastanka bit će otvoren za medije, navodi se u priopćenju, a prenosi Fena.

Prethodni članakNovi uspjeh busovačkih karataša
Sljedeći članakPaklene ulice 7 i Zvončica i čudovište iz Nigdjezemske u kinu Vitez