U Vitezu se održava veliko sportsko natjecanje u sportskim i modernim plesovima

Grad Vitez domaćin je završnog plesnog natjecanja u sportskim i modernim plesovima za regiju pod nazivom “LDF OPEN Dance competition”. Natjecanje će se održati u Gradskoj sportskoj dvorani u Vitezu u subotu 11. lipnja s početkom od 14.00 sati do 22.00 sati.

Turnir okuplja impozantnih oko 900 natjecatelja iz Hrvatske, Crne Gore te Bosne i Hercegovine. Ovo je sigurno najmasovnije sportsko natjecanje u našoj Županiji, koji zajedno s pratiteljima sudionika i ostalim gostima okuplja oko 1500 posjetitelja.

Turnir starta u 14.00 sati s najmlađim kategorijama, a završava oko 22.00 sata s najstarijim kategorijama. Zastupljeni su svi plesni stilovi a najmasovniji od njih su: hip-hop, latin, street dance, disco dance, jazz dance, show dance, etnokarakterni plesovi, cheerleading i free style.

Generalni pokrovitelj ovog sportskog događaja je Općina Vitez, ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Svečani defile sudionika kroz grad i otvaranje turnira je u 16.00 sati.

Pozivamo sve da poprate ovaj veliki sportski događaj, a mi kao plesni centar možemo biti ponosni što ovo natjecanje postaje tradicija u Vitezu i svake godine je sve masovnije od strane sudionika i publike poručili su za naš portal.