U Vitezu otvorenje bootcampa “Sensei”, campa za funkcionalni trening

Bootcamp “Sensei” prvi kamp za funkcionalni trening u srednjoj Bosni zvanično će se otvoriti u četvrtak 1. srpnja.

Kamp je smješten u poslovnom centru Vitez, pored tvrtke Real. Svečano otvorenje kampa počinje u 18.00 sati. Ova mlada i talentirana ekipa vas poziva da im se pridružite i aktivno sudjelujete u programu.

Upis članova vršiti će se 2. i 3. srpnja. A treninzi počinju u ponedjeljak 5. srpnja.

Ostale informacije na broj telefona: 063/919-746.
Facebook: BootCampSensei

BOOTCAMP – KREATIVNOST, DINAMIKA, SNAGA!

Bootcamp je naziv za specijalni vojni trening koji je izmijenjen i prilagođen široj populaciji, a koji u vrlo kratkom vremenu daje izvrsne rezultate.

Bootcamp je vrsta grupnog treninga koji je nastao po uzoru na američke vojne kampove, prvenstveno su bili bazirani na vježbama s vlastitim tijelom, a kasnije su ubačeni i rekviziti kako bi se povećala zanimljivost treninga.

KAD JE NASTAO I OD KUDA DOLAZI BOOTCAMP?

Izvorno je trening nastao u Americi,a 2005. Godine dolazi i u Veliku Britaniju gdje mu popularnost drastično raste.

PREDNOST OVOG GRUPNOG TRENINGA

Prednost bootcampa u odnosu na neke druge grupne treninge je taj što možete koristiti sve rekvizite koji vam padnu na pamet, a s druge strane ne morate koristiti niti jedan i može se provoditi bilo gdje. Zimi u zatvorenom prostoru, ljeti u prirodi, na otvorenom.

FITNESS BOOTCAMP

Fitness Bootcamp je način treninga gdje vas trener i grupa motiviraju i guraju da dajete od sebe više nego što možete i postižete više nego što očekujete. Jedna bitna stavka kod ovakvog načina treninga je zanimljivost treninga kao i pozitivna i dobra energija, što znači da treninzi uvelike ovise o treneru i njegovom pristupu. Sve zajedno donosi odlične rezultate.

Cilj fitness bootcampa je poboljšanje zdravlja, smanjenje potkožnog masnog tkiva, poboljšanje kondicije i tjelesnog izgleda, povećanje izdržljivosti, snage i fleksibilnosti.

Prethodni članakTragedija u Bihaću: Mladić (18) se utopio u rijeci
Sljedeći članakPROMETNA NEZGODA U ZENICI: Suvozačica (25) iz Pola teško povrijeđena, poznat identitet