U Vitezu otvoren Centar mladih

Uoči prvosvibanjskih praznika u Vitezu je otvoren Omladinski cenatra. Naime, prostor Gradske galerije, koja je, po nekim ocjenama i procjenama bio nedovoljno iskorišten, na traženje Udruženja građana Svjetlo, preuređen je i dat na korištenje Vijeću mladih iz Viteza koje okuplja, kako je rečeno ovom prilikom, pet omladinskih organizacija i udruga, kojemu je na čelu Vanja Papić.

Adaptaciju i preuređenje galerijskog prostora pomogli su srednjobosansko županijsko Ministarstvo znanosti, obrazovanja, kulture i sporta, općina Vitez, te udruženje Svjetlost.

Svečanom otvaranju Centra prisutni su bili predstavnici mladih Viteza, kulturni djelatnici i predstavnici izvršne općinske vlasti. Prigodnim riječima i liješim željama za budući rad viteške mladeži, okupljenim su se obratili predstojnica općinskog Ureda društvenih djelatnosti, Marija Grabovac, predsjednica Udruženja građana Svjetlo, Dragica Jurčević, predsjednica Vijeća mladih, Vanja Papić i općinski načelnik, Advan Akeljić, koji su simbolički, presijecanjem vrpce, i otvorili ovaj centar

Ovim povodom organiziran je i kratki kulturni program, a u Centru će biti jedan stalno zaposleni djelatnik.

Prethodni članakZajednički paket usluga HT Eroneta uz vrhunske uređaje po super cijenama
Sljedeći članakInterkulturalni festival u Kneževu