U Vitezu održana 11. redovita sjednica ŽO HDZ BIH ŽSB

Županijski odbor HDZ BiH ŽSB održao je u srijedu, 16. studenog 2016. godine, svoju 11. redovitu sjednicu, proširenu s predsjednicima općinskih odbora HDZ BIH iz ŽSB, ministrima u Vladi ŽSB imenovanim na prijedlog HDZ BIH i načelnicima općina HDZ BiH iz ŽSB izabranim na Lokalnim izborima 2016. godine.

Na sjednici je razmatran Nacrt proračuna ŽSB za 2017. godinu, koji je uvećan u odnosu na Proračun tekuće godine, ocijenivši ga realnim u danim ekonomskim uvjetima, tako da će županijske institucije i svi proračunski korisnici moći nesmetano funkcionirati i realizirati svoje aktivnosti koje proizlaze iz zakona i programa rada.

Radi dalje stabilnosti svih proračunskih korisnika, zaduženi su dužnosnici HDZ BIH u Vladi i Saboru ŽSB da poduzmu aktivnosti kako bi se Proračun ŽSB za 2017. godinu usvojio do kraja tekuće godine.

Županijski odbor HDZ BIH ŽSB iskazao je zahvalnost glasačima koji su na proteklim izborima svoje povjerenje dali HDZ-u BiH, te izrazio zadovoljstvo osvojenim brojem glasova HDZ BiH, kao i osvojenim brojem načelnika i vijećničkih mandata HDZ BIH u općinama ŽSB, koji su uvećani za 23 mandata u odnosu na lokalne izbore 2012. godine. Zaključeno je da implementaciji izbornih rezultata treba što prije pristupiti kako bi se nova općinska vijeća formirala u zakonom predviđenom roku.

Županijski odbor HDZ BiH ŽSB je donio odluku o dodjeli potpora za 30 uspješnih studenata iz općina Županije Središnja Bosna, koja će biti realizirana do kraja 2016. godine.

Prethodni članakVečer sjećanja u Vitezu
Sljedeći članakBiH postaje zemlja staraca, već deset godina više nas umire nego što se rađa