U Vitezu održan humanitarni koncert za pomoć Mahiru Šehiću

U četvrtak 4. travnja 2013. godine u diskoteci „Label” u Starom Vitezu održan je veliki humanitarni koncert pod nazivom “Pjesmom za Mahira Šehića”. Organizator koncerta bilo je Udruženje mladih “Izvor mladosti”, dok su partneri koncerta bili Bošnjačka zajednica kulture “Preporod” Vitez i diskoteka „Label”.

Pored velikog broja pjevača (Mirza Šut, Emelin Fetić, Armin Mešanović, Jasmin Patković, Pero Gudelj, Toni Fišić, Elvin Kadrić, Dženana Džidić, Nedžad Baručija, Amela Brdar, Deny Musai, Amela Beganović, Kenan Musai, Samija Osmančević, Ervin Kajmak, i Sejo Neslanović) u programu su nastupili i članovi folklorne sekcije kao i članovi glazbeno-vokalne sekcije BZK”Preporod” Vitez.

Koncert je bio izuzetno uspješan i od prodaje ulaznica (cijena ulaznice je bila simbolična i iznosila je 5,00 KM) te ostalih donacija prikupljena su financijska sredstva koja će biti od koristi oboljelom Mahiru Šehiću i njegovoj obitelji, priopćeno je iz BZK „Preporod” Vitez.

IZ BZK “Preporod” Vitez kao partnera koncerta zahvalili su se svim sudionicima i građanima koji su podržali ovaj projekat uz želje za brzo ozdravljenje i oporavak Mahira.