U Vitezu javna tribina ‘Bubrezi koji život znače’

Udruga dijaliziranih i transplantiranih (UDIT) Srednjobosanske županije, u povodu Svjetskog dana bubrega organizira javnu tribinu pod radnim nazivom “Bubrezi koji život znače”.

Javna tribina će biti održana u nedjelju, 17. ožujka 2013. godine u kongresnoj dvorani Franšiznog centra BIH u Vitezu, s početkom u 13,00 sati.

Gosti predavači na tribini bit će eminentni stručnjaci iz oblasti nefrologije i transplantacijske medicine Doc.dr.sc. Mladen Knotek s KB Merkur iz Zagreba, prof.dr. sc.Emir Hodžić iz UKC Tuzla, prof.dr. sc. Halima Resić iz UKC Sarajevo, dr. anesteziolog Orhan Šaban iz KB Travnik.

“Posjetitelji će na ovoj tribini imati priliku saznati sve vezano za bubrege, simptome bolesti, prevenciju, liječenje, transplantaciju. Rijetko ćemo imati priliku biti u društvu ovakvih stručnjaka, zato pozivam sve zainteresirane da dođu na ovu tribinu, koja je otvorenog tipa te dobiju odgovore na sva postavljena pitanja predavačima, a koja su vezana za ovu temu. Naravno, prije i poslije tribine, upriličit ćemo potpisivanje donorskih kartica kao i podjelu promotivnih brošura i letaka”, rekao je za Fenu Tomislav Žuljević, predsjednik Nadzornog odbora UDIT-a SBŽ.