U Vitezu donatorska večer HDZ-a BIH – “Prijatelji Posavini i drugim poplavljenim područjima“

“Prijatelji Posavini i drugim poplavljenim područjima“, naziv je donatorske večeri koja će se 27. lipnja, s početkom u 20 sati održati u Hotelu Central, u Franšiznom centru BiH u Vitezu.

Domaćini donatorske večeri su Županijski odbor (ŽO) HDZ-a BiH Županije Središnja Bosna (ŽSB), predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina i ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH. Suorganizatori su vlade i županijski odbori HDZ-a BiH Hercegovačko- Neretvanske, Zapadnohercegovačke i Herceg-Bosanske županije.

Programom donatorske večeri predviđen je i bogat kulturno-zabavni program  u kojemu sudjeluju i kandidatkinje za izbor najljepše Hrvatice u narodnoj nošnji izvan RH, koji će se održati u subotu 28. lipnja u Tomislavgradu.

Za kandidatkinje za najljepšu Hrvaticu u tradicijskoj nošnji bit će upriličen prijam u stanci, prije Donatorske večeri, a nakon održanog okruglog stola “Smjernice strateškog gospodarskog razvoja Županije Središnja Bosna“, koji će u organizaciji Političke akdemije HDZ-a BIH biti održan isti dan u Etno selu “Čardaci” u Vitezu.