U utorak u 16,30 sati deveti prosvjed građana Viteza zbog problema vodoopskrbe

Deveti po redu mirni prosvjed neformalne udruge građana “Qui tacet – Tko šuti” iz Viteza bit će održan u utorak, 1. listopada s početkom u 16,30 sati ispred zgrade Općine Vitez.

Inicijativni odbor mirnog prosvjeda pozvao je stanovnike općine Vitez da se odazovu mirnom prosvjedu i na taj način izraze nezadovoljstvo teškom situacijom koju Vitežani već godinama proživljavaju s vodoopskrbom.

“Ovaj skup organizirali smo u utork, s početkom u 16,30 sati, na dan kada Općina Vitez radi do 17 sati. Velik broj stanovnika naše općine imat će izgovor manje za nedolazak na prosvjed. Dakle, želja je bila omogućiti svima koji rade do 16 sati, a žele doći na prosvjed da to mogu učiniti”, kazali su za vitez.info portal iz neformalne udruge građana “Qui tecet – Tko šuti” Vitez.

Pismeni poziv za obrćanje skupu inicijativni odbor uputio je i Općinskom načelniku Advanu Akeljiću, kao i predsjedniku Općinskog vijeća Vitez, Tomislavu Bošnjaku-Matiću, naveli su u javnom pozivu iz neformalne udruge građana “Qui tacet – Tko šuti” iz Viteza.