U utorak donatorski koncert OGŠ Jakova Gotovca

Javna ustanova Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca Novi Travnik organizira donatorski koncert u svrhu nabavke instrumenata za orkestar Orffovog instrumentarija.

Koncert će se održati u utorak 29.svibnja 2012. godine u Kongresnoj dvorani Franšiznog centra BiH u Vitezu sa početkom u 19 sati.

Uz orkestar Orffovog instrumentarija na koncertu će nastupiti i nagrađeni učenici sa XV. otvorenog federalnog natjecanja učenika i studenata glazbe u Sarajevu. Program će upotpuniti i učenici sa odsjeka violine, harmonike, gitare i klarineta.

Inicijativu za održavanje koncerta pokrenulo Vijeće roditelja J.U. OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik.

Od 2001.godine škola se nalazi na sufinanciranju i kao takva nije u mogućnosti bez potpore drugih održavati postojeće instrumente te vršiti nabavku novih potrebnih instrumenata za nesmetano odvijanje nastavnog procesa.

Pozivamo Vas da svojim prilozima pomognete nabavku instrumenata za našu školu i tako omogućimo mladim talentima Lašvanske doline da se nesmetano razvijaju u prave glazbene vrijednosti.

Svi zainteresirani mogu sudjelovati u ovom projektu uplatom na račun 1549995000432018 INTESA SANPAOLO BANKA, J.U. OGŠ Jakova Gotovca Novi Travnik za nabavku instrumenata škole.