U utorak bez električne energije gotovo cijela općina Vitez

U utorak, 27. rujna 2011. godine u vremenu od 8,00 do 9,30 sati uslijed planskih radova doći će do nestanka električne energije u stambenm zgradama Vučjak 1 i Vučjak 2, te u dijelu naselja iza zgrade Vučjak 1.

Istog dana, u vremenu od 10,00 do 11,30 sati uslijed planskih radova doći će do nestanka električne energije u starom dijelu grada te u zgradama Općine Vitez, HKD Napredak, PS Vitez, TKC, Hrvatskom domu i Hotelu Vitez.

Danas smo dobili obavijest kako će tijekom utorka, 27. rujna, u vremenu od 12,00 do 12,30 sati i od 16,00 do 16,30 sati uslijed planskih radova doći i do nestanka električne energije na području Krčevina (dio prema ravnom putu), Donja Dubravica, Križančevo selo, Željeznička stanica, Buhine kuće, Grgića kuće, Šantići, Topala, Ahmići i Nadioci.

Uslijed planskih radova bez električne energije u utorak, u vremenu od 12,00 do 16,30 sati, će ostati Krčevine (dio pored nekadašnje pruge i dio prema Babićima).

Napominju se kupci električne energije s područja općine Vitez da prilikom nestanka električne energije po mogućnosti isključe sve električne uređaje iz instalacije.

Iz JP Elektroprivreda HZ HB, poslovnica Elektro Vitez zahvaljuju kupcima električne energije s područja općine Vitez za strpljenje i razumijevanje.