U Travniku veliki plesno-revijalni show “Bez granica”

Udruženje „Prijatelji djece MAYA“ – Travnik ogranizira veliki plesno-revijalni show pod nazivom „Bez granica“ čiji je cilj učiti djecu prihvaćanju, toleranciji i jedinstvu različitosti koje se javljaju među njima u okviru odrastanja, te separacije prema socijalnim dimenzijama i poteškoćama u razvoju.

Show je komercijalnog karaktera, te nam je želja da u suradnji sa Centrom za kulturu Travnik sav prikupljeni novac doniramo udruženju „Zajedno za Kalibunar“, za izgradnju dječjeg igrališta na tom području. Ovo je ideja „malih“ ljudi-djece da svojim gestom učine veliki korak i potaknu odrasle da razmišljaju isto. U sklopu te noći pridružili su nam se i studenti Edukacijskog fakulteta i Fakulteta za tehničke studije Univerziteta u Travniku koji će u hodniku Centra za kulturu organizirati „Bazar za Đenanu Imširović“, našu mladu sugrađanku koja se bori sa teškom bolesti”, priopćeno je iz Udruženja “Prijatelji djece MAYA”.

Pored PS MAYA djece predškolskog i školskog uzrasta, gostiju iz Nove Bile, Novog Travnika i Viteza, sudionici su i štićenici rehabilitacijskog centra „DUGA“ Novi Travnik, djeca sa poteškoćama u razvoju, koji će svojom kreativnošću, voljom i željom da budu „isti kao i svi mi“ pokazati kako svijet uistinu nema i ne treba imati granice.

Plesno-revijalni show „Bez granica“ pod motom „djeca za djecu, mladi za život“, održat će se u ponedjeljak, 19. prosinca s početkom u 18:33 sata u Centru za kulturu općine Travnik.

Prethodni članakVeliki uspjeh karataša iz Viteza
Sljedeći članakSkijaški centar Rostovo dodatno unaprijedio svoje skijaške staze