U subotu počinje 6. međunarodni košarkaški turnir u Fojnici, Vitez predstavlja Škola košarke „Prvi koš“

U vikendu koji je pred nama, u Fojnici će se održati 6. po redu košarkaški turnir za pionirke u organizaciji KK „Star“ Fojnica, a sve u povodu Dana Općine Fojnica.

Ove godine turnir je dobio epitet međunarodnog, a svoje sudjelovanje potvrdile su ekipe iz Hrvatske, Crne Gore i BiH.

Tu su gradovi koji ulažu veliki napor u razvoj sporta, posebno u radu s djevojčicama: Dubrovnik, Koprivnica, Tuzla, Herceg Novi, Konjic, naravno uz domaćina Fojnicu.

Naš grad i općinu predstavljat će pionirke Škole košarke „Prvi koš“ koje od svog postojanja imaju odlične odnose s prijateljima iz KK „Star“ Fojnica.

“Prošlogodišnje drugo mjesto (poraz u finalu od vršnjakinja iz Konjica) ove godine će biti još teže braniti, jer sigurni smo da na turnir dolaze kvalitetne ekipe, željne dobre igre i rezultata. No idemo dati sve od sebe, te se radujemo druženju i stjecanju novih prijateljstava, kao i dobroj igri naših pionirki. Hvala svima koji podržavaju naš rad, kao i roditeljima koji daju svoj doprinos za pravilan razvoj svoje djece! Nadamo se još boljoj suradnji u budućnosti”, ističu za Vitez.info iz Škole košarke “Prvi koš”.

Važno je naglasiti da će djeca imati noćenje u prestižnom lječilištu Hotela Aquareumal, te da su osigurani obroci za oba dana turnira, kao i pehari i medalje za najbolje ekipe i pojedince.