U subotu humanitarna utakmica Saletu od prijatelja: HKK Vitez – KK Bosna!

Hrvatski košarkaški klub „Vitez“ organizira još jedan hvale vrijedan humanitarni događaj. Naime, u subotu, 1. listopada 2011. godine u 19,30 sati, u Gradskoj sportskoj dvorani Vitez gostuje nekadašnji prvak Europe te višegodišnji prvak BiH, KK “Bosna” iz Sarajeva.

Utakmica je humanitarnog karaktera, a igrat će se pod sloganom “Saletu od prijatelja”.  Utakmica će se igrati za Sašu Markovića, koji je nesretno nastradao prije nešto više od godinu dana te ostao nepokretan. Saša je nosio dres ova dva kluba, igrao je za HKK “Vitez, a za vrijeme studiranja bio je član sarajevske Bosne.

„Cijena ulaznice iznosi simbolične 2,00 KM i ja se iskreno nadam kako će Vitežani pokazati koliko veliko srce imaju. Nadam se da će se na tribinama okupiti velik broj posjetitelja i ovim putem pozivam sve ljude dobre volje iz Viteza, ali i susjednih općina da dođu na utakmicu“, izjavio je za Fenu Josip Pandža, trener košarkaša Viteza.

„Ova gesta mi puno znači, a i sam bih sudjelovao u pomoći bilo komu. Žao mi je sto ću zbog zdravstvenih problema morati propustiti ovaj veliki događaj, ali ću ga pamtiti cijeli život. Hvala svim članovima HKK “Vitez”, kao i svim posjetiteljima koji dođu na utakmicu“, izjavio je Saša Marković.

HKK „Vitez“ i ovom akcijom opravdava slogan koji ponosno nosi, „Klub sa srcem i dušom“, a iskreno vjerujemo kako će ovu akciju upotpuniti i publika.