U srijedu 19. proširena sjednica OO HDZ BIH Vitez

Općinska organizacija HDZ BIH Vitez održat će u srijedu, 23. srpnja, svoju 19. sjednicu, proširenu s vijećnicima HDZ-a BiH u Općinskom vijeću Vitez, priopćeno je danas iz Ureda za informiranje ove stranke.

Na sjednici će uz pripremu za 18. sjednicu Općinskog vijeća Vitez, biti razmatrano i financijsko izvješće OO HDZ-a BiH Vitez za period od 1. travnja do 30. lipnja 2014. godine, a bit će govora i o aktualnoj političkoj situaciji.

„Naše aktivnosti idu nesmanjenim intenzitetom, bez obzira što smo se približili izborima. Ovo govorim iz razloga što smo u kroz sve vrijeme rada općinskog odbora na čijem sam čelu nastojali raditi u punom kapacitetu. Večeras imamo i drugu sjednicu provedbenog izbornog stožera, sutra ćemo se sastati s predsjednicima naših temeljnih organizacija. Usprkos činjenici da nemamo načelnika iz naše stranke građani Viteza i dalje u gledaju u nas i očekuju rješenja. Stoga nemamo pravo biti pasivni, a ja se nadam kako će to naši sugrađani znati cijeniti i podariti nam povjerenje već na listopadskim općim izborima“, kazao je Boris Marjanović, predsjednik OO HDZ BIH Vitez.