U srijedu 17. sjednica Općinskog vijeća Vitez

Predsjedatelj Općinskog vijeća Vitez, Tomislav Bošnjak Matić sazvao je 17. sjednicu OV Vitez, koja će biti održana u srijedu, 2. srpnja, s početkom u 10 sati.

Na dnevnom redu naći će se 12 točaka, među kojima prijedlozi odluka o izmjeni i dopuni odluke o usklađivanju društva P.D “Vlašić“ d.o.o. Vitez, JSP “Vitez-stan“ d.o.o. Vitez i JKP “Vitkom“ d.o.o. Vitez.

Vijećnici OV Vitez razmatrat će i izvješća o radu i plan i program rada za 2014. godinu JU Dom Zdravlja Vitez, zatim P.D.  “Vlašić“ d.o.o. Vitez i JKP “Vitkom” d.o.o. Vitez.

Na sjednici će biti prezentirana informacija o realizaciji mjera za  ublažavanje utjecaja globalne ekonomske krize na općinu Vitez, odnosno poticajne mjere za razvitak gospodarstva, a bit će i rasprave o prijedlogu odluke o komunalnoj naknadi, odnosno prijedlogu odluke o utvrđivanju vrijednosti boda za obračun komunalne naknade.

Među točkama dnevnog reda naći će se i prijedlog odluke o potpisivanju Protokola bratstva i prijateljstva između Općine Vitez i turskog grada Ordu – općina Ünye.