U srijedu 13. sjednica Općinskog vijeća Vitez

Sjednica Općinskog vijeća (OV) Vitez, trinaesta po redu, bit će održana u srijedu, 26. ožujka 2014. godine, s početkom u 10 sati, u dvorani OV Vitez.

Na dnevnom redu će se naći 10 točaka, među kojima i informacija o stanju vodoopskrbe s prijedlogom utroška sredstava za vodoopskrbu u 2014.godini.

Vijećnici će razmatrati prijedlog Odluke o formiranju Savjeta Prostornog plana planine Kruščica, zatim prijedlog odluke o standardima i kriterijima za izbor i imenovanje članova skupština javnih poduzeća te izvješće o radu OO Crvenog križa Vitez za 2013.godinu i plan rada za 2014. godinu.

Na sjednici će biti prezentirano i izvješće o stanju rješavanja predmeta upravnog postupka za 2013. godinu, a vijećnici će razmatrati i prijedloge odluka o davanju prethodne suglasnosti za izgradnju MHE „Rijeka“ i MHE “Centar” na rijeci Lašvi, na području općine Vitez.

Uz prijedlog odluke o izmjeni i dopuni Regulacionog plana „PC-96-2“, vijećnici OV Vitez raspravljat će i o prijedlogu rješenja o imenovanju Organizacijskog odbora za obilježavanje Dana Općine Vitez.