U slaboj nogometnoj predstavi bodovi su pripali Vitezu

U slaboj nogometnoj predstavi, dva slaba protivnika, manje slabi bili su Vitežani i zasluženo su osvojili tri zlata vrijedna boda.

Već  u 7. minuti igre domaća momčad je povela nakon kornera kojeg je izveo Sarvan a pred golom Bosne najsnalažljiviji je bio mladi Salihagić i iz neposredne blizine, pored, nespretne obrane Bosne, loptu je pospremio u mrežu nemoćnog golmana Bosne Sujića.

Do kraja poluvremena momčad Viteza je bila angažiranija, terenski dominantnija, ali bez ikakvog konkretnog učinka tek s jednim, ne baš i opasnim, udarcem Ćatića u okvir gostujućeg golmana. U tom periodu igre igrači Bosne čak nijednomnisu zaprijetili golmanu Viteza Kragiću..

I početkom drugog poluvremena nastavljena je dominacija Vitežana i u 52. minuti propustili su veliku priliku već tada riješiti utakmicu u svoju korist. Naime, u brzoj kontri ka golu gostiju krenula su četvorica napadača domaće momčadi protiv samo dvojice obrambenih igrača Bosne. Na žalost domaći igrači su sami sebi zakomplicirali situaciju i velika prilika je otišla u nepovrat. A od tada, domaći igrači kao da su se uspaničili, povukli su se na svoju polovicu, loptu izbijali i nabijali…, a samo zahvaljujući slabašnim gostima takva im igra nije i kažnjena. A onda, ponovo u brzoj kontri, u 84. minuti,  nakon vrlog lijepog ubačaja Kadrića s lijeve strane, brzonogi i borbeni Siovac je pretrčao obrambene igrače Bosne i rutinski  poentirao za konačnih 2 : 0.

V I T E Z   :   B O S N A    2 : 0

VITEZ  Gradski stadion. Gledatelja: 120  Sudac: Dragan Stojić  (Mostar)  7.

VITEZ: Kragić 6,5,  Imamović 6,5, Sarvan 6,5, Ćatić 6 (od 55. Tirić 6), Salihagić 6,5, Kadrić 5,5, Topalović 5,5 (od 67. Vijica 6), Fazlić 6, Džaferović 6, Čakar 6  (od  75. Sivac  6,5), Gačan 6.

BOSNA: Sujić 6, Tutundžić 5,5, Alić 5,5, Velić 5,5, Tahmaz 5,5 (od  46. Čosić 6, Dubačkić 5,5 (od 58. Selimović 5,5), Čiva 5,5,  Pandžić 5,5 (od 46. Džafić 5,5), Bešić 5,5, Čomaga 5,5, Cibra 6.

Strijelci: 1 : 0 Salihagić (7.),  2 : 0 Sicav (84.). Igrač utakmice: Ermin Imamović