U pucnjavi u Vitezu ubijen Z.K., dvije osobe ranjene

Tijekom protekla 24 sata na području Srednjobosanske županije prijavljena su ukupno 4 krivična djela, a evidentirano je 6 slučajeva narušavanja javnog reda i mira, od kojih jedan slučaj sudjelovanja u tuči, jedan slučaj naročito drskog ponašanja i tri slučaja ostali prekršaji. U prekršajima je učestovovalo ukupno 12 osoba, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

Rano jutros, u 02,35 sati, u PS Vitez prijavljeno je pucanje iz vatrenog oružja u ugostiteljskom objektu „Vila” u mjestu Nadioci, općina Vitez. Izlaskom patrola na lice mjesta utvrđeno je da je E.T.rođen 1991.godine iz Zenice pucao iz pištolja i tom prilikom usmrtio Z.K.rođenog 1963.g. iz Viteza, teško ranio njegovog brata N.K. rođenog 1958.godine i lakše ranio A.N. rođenog 1987. godine iz Travnika. Povrijeđene osobe prevezene su u bolnicu Nova Bila, radi pružanja medicinske pomoći, nakon čega su E.T i A.N lišeni slobode. O svemu je obavješten dežurni županijski tužitelj, a uviđaj je izvršen u jutranjim satima od strane službenika Odjela krim policije MUP-a SBŽ Travnik.

Proteklog dana zabilježeno je 11 prometnih nezgoda u kojima nije bilo povrijeđenih osoba, a iz prometa je isključeno 17 vozila i 12 vozača motornih vozila, uručeno je 112 prekršajnih naloga zbog prekršaja u oblasti prometa, dok je mobilnim radarom evidentirano je 47 prekršaja.

Prethodni članakFOTO: Svečano predstavljena monografija Nogometnog kluba “Vitez”
Sljedeći članakFOTO: Otvorena preuređena dm trgovina u Travniku