U protekla 24 sata sedam prometnih nesreća u SBŽ-u

Na području Srednjobosanske županije u protekla 24 sata dogodilo se sedam prometnih nesreća u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

Iz prometa je isključeno pet vozača i devet vozila, zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je 305 prekršajnih naloga.

Jučer oko 19,30 sati u mjestu Turbe, općina Travnik, službenici policije izvršili su kontrolu motornog vozila marke „Opel-Kadet“, kojim je upravljao E.M. rođen 1965.godine iz Travnika, za kojeg je ustanovljeno da upravlja neregistriranim vozilom.

Obzirom da se radi o osobi koja je višestruki povratnik u vršenju prometnih prekršaja, te da je uvidom u registar novčanih kazni ustanovljeno je da ima iznos od 4.250 KM neplaćenih novčanih kazni, oduzeto mu je motorno vozilo, kako bi se spriječio u daljem vršenju prekršaja. U zahtjevu za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu bit će predloženo trajno oduzimanje vozila, kao sredstva izvršenja prekršaja, s obzirom da do sadašnje izrečene novčane kazne nisu postigle svrhu kažnjavanja i osoba je kontinuirano vršila prekršaje.

Prethodni članakDanas pokop tragično stradalog dječaka Ensara Hodžića iz Kaćuna
Sljedeći članakAkcija “Jakna za drugoga” pokrenuta i u Travniku