U prometnoj nezgodi teško povrijeđen biciklista T.J.

U toku protekla 24 sata, na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 12 krivičnih djela, a evidentirana su 4 narušavanja javnog reda i mira.

Zabilježeno je 5 prometnih nezgoda, bez veće materijalne štete, od kojih izdvajamo nezgodu u kojoj je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede.

U petak, 4. travnja 2013. godine, oko 16,20 sati, na lokalnom putu u naselju Kopčić, općina Bugojno dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač M.S. iz Bugojna s pmv marke „VW GOLF II” i biciklist T.J. iz Bugojna. Biciklist T.J. je zadobio teže tjelesne ozljede, i nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja u Bugojnu prevezen u Kantonalnu bolnicu-Travnik. Uviđajne radnje izvršili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno. Istraga je u tijeku.

U petak, 4. travnja 2013. godine u PS Kreševo obratio se M.M. iz Kreševa i prijavio otuđenje pmv marke „BMW” iz garaže koja se nalazi u sklopu benzinske crpke u mjestu Troska, vlasništvo njegovog brata Z.M. Uviđajne radnje izvršili službenici OKP PU Kiseljak. Istraga je u tijeku.

Istražitelji Policijske stanice Vitez naknadno su rasvijetlili kazneno djelo krađe koje se dogodilo u vremenskom periodu od 29. ožujka do 2. travnja 2013. godine u krugu OŠ „Dubravica” u Vitezu, prilikom čega je otuđena veća količina željeznog ukrasnog lanca sa ograde cvjetnog parka. Počinitelji su N.P. i D.T., oba iz Viteza. Protiv navedenih počinitelja su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.