U prometnoj nesreći teško povrijeđene četiri osobe

Proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna prijavljeno je 16 kaznenih djela. Evidentirano je 15 narušavanja javnog reda i mira. Dogodile se 33 prometne  nezgode, od čega 2 s većom i 31 s manjom materijalnom štetom, u kojima je 13 osoba ozlijeđeno. Iz prometa su  isključena 4 vozila i 6 vozača.

U nedjelju, 19. veljače 2012. godine, oko 14,15 sati, na putu M-5 Kiseljak-Busovača, u mjestu Brestovsko, općina Kiseljak se dogodila prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač A.V. iz Busovače s vozilom marke „Peugeot“, registarskih oznaka E40-K-334 i vozač K.Č. iz Mostara s vozilom marke „Golf XHO“, registarskih oznaka 068-M-947.

U nezgodi su  teže tjelesne ozljede zadobila oba vozača, kao i suputnik u vozilu marke „Peugeot“ D.B. iz Busovače i suputnik u vozilu marke „Golf XHO“ V.K. iz Mostara. Po ukazanoj pomoći u Domu zdravlja u Kiseljaku, svi sudionici u nezgodi su prevezeni u CUM „Koševo“ u Sarajevo.

Očevid su obavili istržitelji Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Kiseljak. Istraga je u tijeku.

p.s. inicijale objavljujemo zato što tako stoji u službenom priopćenju MUP-a SBŽ, a i zato što nemamo pojma tko su A.V., K.Č., D.B. i V.K. 😉