U prometnoj nesreći teško povrijeđena A.K. (20)

Tijekom proteklog vikenda na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije prijavljeno je 17 kaznenih djela, a e videntirano je 9 narušavanja javnog reda i mira.
Dogodile su se 24 prometne nezgode,  s manjom materijalnom štetom, u kojima je 5 osoba  ozlijeđeno, dok je iz prometa isključeno 10 vozila i 17 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U subotu, 12. studenog 2011. godine, oko 21,40 sati, u mjestu Grablje, općina Busovača dogodila se prometna  nesreća u kojoj je vozač M.P. iz Sarajeva, upravljajući vozilom marke „Ford“, registarskih oznaka 721-J-939, vlasništvo „Dnevnog lista“ d.o.o. Mostar udario pješakinju A.K., rođenu 1991. godine, iz Busovače.  

U nezgodi je pješakinja A.K. zadobila teže tjelesne ozljede koje su konstatirane u  bolnici-Fra Mato Nikolić u Novoj Biloj, a potom je prevezena u  bolnicu „Koševo“- Sarajevo. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Kiseljak. Istraga je u tijeku.

Jučer, 13. studenog 2011. godine, oko 14,50 sati,  prijavljeno je Policijskoj stanici Kiseljak,  da je počinjeno skrnavljenje katoličkog groblja „Križ“, koje se nalazi u mjestu Ljetovik, općina Kiseljak. Na lice mjesta je upućena ekipa za očevid Policijske stanice Kiseljak, koja je utvrdila da su sa 6 nadgrobnih ploča otuđeni mesingani rukohvati. Istraga je u tijeku.