U prometnoj nesreći teško ozlijeđen S.V.

Tijekom proteklog vikenda, na području Policijskih uprava Kantona Središnja Bosna  prijavljeno je 20 kaznenih djela, a evidentirano je 8 narušavanja javnog reda i mira. Dogodilo se 17 prometnih nezgoda,  s manjom materijalnom štetom, u kojima su 3 osobe  ozlijeđene.  Iz prometa je isključeno 17 vozila i 18 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U nedjelju 20. studenoga 2011. godine, oko 18,40 sati, na magistralnom putu M-5 u Travniku dogodila se prometna  nezgoda u kojoj je vozač E.Š. iz  Travnika, upravljajući vozilom marke „Seat Cordoba“, registarskih oznaka 833-J-373 udario pješaka Sulejmana V., rođen 1936. godine iz Travnika. U nezgodi je pješak Sulejman V.  zadobio teže tjelesne ozljede koje su konstatirane u   Kantonalnoj bolnici u Travniku, gdje je i zadržan. Očevid su obavili istražitelji Odjela kriminalističke policije Policjske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.

U subotu, 19. studenoga 2011. godine, oko 22,30 sati, djelatnik SUR „Tisa“- Busovača, koji se nalazi u mjestu Kaonik, općina Busovača je prijavio Policijskoj stanici Busovača, da je  nad njim počinjeno razbojništvo. Dvije nepoznate  maskirane osobe su uz prijetnju pištoljem, od djelatnika otuđili: dnevni pazar, osobna dokumenta, određenu sumu novca od djelatnika, kao i mobilni telefon marke „Nokia“. Očevid je  obavio dežurni  istražitelji  policije Policijske stanice  Busovača.  Istraga je u tijeku.