U prometnoj nesreći teške povrede zadobio G.L. (26)

Tijekom proteklog dana u Županiji Središnja Bosna evidentirano je 7 prometnih nesreća u kojima je 1 osoba zadobila teže i 2 osobe lakše tjelesne povrede.

Sinoć oko 19,00 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Potkraj, općina Kiseljak, u kojoj su sudjelovali putničko motorno vozilo marke Golf 2, kojim je upravljao G.L. rođen 1994.godine iz Kiseljaka i putničko motorno vozilo marke Golf 5, kojim je upravljao N.T. rođen 1979. godine iz Travnika. U ovoj prometnoj nesreći teže tjelesne povrede zadobio je vozač u Golf 2, koji je nakon ukazane liječničke pomoći u Domu zdravlja Kiseljak, upućen na UKC Sarajevo. Uviđajne radnje na licu mjesta izvršili su policijski službenici PS Kiseljak.

Zbog različitih prekršaja iz oblasti prometa uručeno je ukupno 269 prekršajnih naloga, od kojih je 111 naloga uručeno zbog prekršaja prekoračenja dopuštene brzine, koji su evidentirani mobilnim i fiksnim radarima.

Iz prometa je zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili bez položenog vozačkog ispita isključeno 6 vozača, od kojih je 1 vozač zadržan u policijskoj stanici do otriježnjenja zbog prisustva alkohola u organizmu preko 1,5 promila.

Prethodni članakPovećavaju se plaće vojnicima i dočasnicima Oružanih snaga BiH
Sljedeći članakHT ERONET U VRIJEME KORONE: Prodaja iznijela veliki posao