U prometnoj nesreći povrijeđen E.K.

Na području policijskih uprava Srednjobosanske županije (SBŽ) tijekom protekla 24 sata, prijavljeno je 6 kaznenih djela, a evidentirana su 2 narušavanja javnog reda i mira.

Zabilježeno je 11 prometnih nezgoda, prilikom čega su 2 osobe ozlijeđene, dok je iz prometa isključeno 11 vozila i 6 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ-a.

U ponedjeljak, 13. svibnja 2013. godine, oko 18,15 sati, u mjestu Trebeuša-Turbe, općina Travnik dogodila se prometna nezgoda u kojoj je došlo do slijetanja s kolovoza vozila marke “Golf II” , registracijskih oznaka 973-M-520, kojim je upravljao vozač E.K. iz Travnika. Tom prilikom je navedeni vozač zadobio teže tjelesne ozljede, dok je na vozilu pričinjena manja materijalna šteta. Očevid je obavila ophodnja policije Policijske postaje Travnik. Istraga je u tijeku.

Istražitelji policije Policijske postaje Vitez rasvijetlili su kazneno djelo krađe, počinjeno 22. veljače 2013. godine u ugostiteljskom objektu SUR Fast Food “Pijaca” u Vitezu. Počinitelji navedenog kaznenog djela su A.O. i A.H., oba iz Viteza. Protiv navedenih su poduzete Zakonom propisane mjere i radnje.

Iz MUP-a SBŽ-a priopćili su kako se zbog izvođenja radova- rekonstrukcije mosta na magistralnom putu M-5, na dionici Jajce – Travnik – Lašva totalno obustavlja promet, osim za hitne slučajeve, i isti se preusmjerava na magistralni put M-16,4 putni pravac Lašva-Rostovo-Bugojno-Donji Vakuf-Jajce.