U prometnoj nesreći kod Viteza teško povrijeđen motociklista LJ.B.

Na području Policijskih uprava Srednjobosanske županije tijekom protekla 24 sata prijavljena su 4 kaznena djela, a evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira.

U ponedjeljak, 20. svibnja 2013. godine, oko 22,50 sati, u Policijsku stanicu Bugojno obratio se M.M. nastanjen u Linzu (Austrija) i prijavio da mu je ukradeno terensko vozilo marke „BMW X5″, registarskih oznaka L8 63 HG, koje je bilo parkirano u ulici Sultan Ahmeda u Bugojnu. Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Bugojno.

Kroz posljednja 24 sata u Središnjoj Bosni zabilježeno je 7 prometnih nezgoda, s manjom materijalnom štetom u kojima je jedna osoba zadobila teže tjelesne ozljede, a jedna osoba lakše tjelesne ozljede. Iz prometa je isključeno 6 vozila i 4 vozača, priopćeno je iz MUP-a SBŽ.

U nedjelju, 20. svibnja 2013. godine, oko 12,30 sati, na magistralnom putu M-5 u mjestu Divjak, općina Vitez dogodila se prometna nezgoda u kojoj su sudjelovali vozač A.P. iz Travnika s pmv marke „Golf II”, registarskih oznaka 570-J-956 i vozač LJ.B. nastanjen u Novoj Biloj, općina Travnik s motociklom marke „Piaggio”, registarskih oznaka J97-A-965. Teže tjelesne ozljede zadobio je motociklista Lj.B., koji je prevezen i zadržan na liječenju u bolnici „Dr. fra Mato Nikolić” Nova Bila. Očevid su obavili službenici Odjela kriminalističke policije Policijske uprave Travnik. Istraga je u tijeku.