U prodaji ulaznice za humanitarno-sportski spektakl u Kiseljaku

Kako je najavljivano, u prodaju su puštene ulaznice za sportski spektakl u Kiseljaku 20. travnja. Iste po cijeni od 5KM možete pronaći na sljedećim prodajnim mjestima:
U Kiseljaku,restoran Kamin, kafići Movie i Plavo bijeli, u Kreševu Caffe Garage i Caffe Manix, Fojnica Hotel Nature, restoran Venezia u Busovači, caffe pizzeria Venezia Novi travnik i Caffe Piano Vitez.

Podsjećamo,riječ je o humanitarnoj utakmici za izgradnju centra za socijalni rad odnosno edukacijsko – rehabilitacijskog centra u Kiselja, a snage će na Stadionu hrvatskih branitelja odmjeriti ekipe udruge PRONT i Humane zvijezde Hrvatske.

Događaj organiziraju Općina Kiseljak i udruga Pront a između ostalih svoj dolazak su potvrdili nekadašnji član Hajduka Goran Sablić i bivši reprezentativac BiH Mirko Hrgović, zatim Spomenko Bošnjak, Nermin Šabić, Ivica Šurjak, Nenad Pralija, braća Barnjak, Martin Banović, Josip Kupreškić, Bojan Rajković.

Humane zvijezde Hrvatske dolaze u Kiseljak u najboljem sastavu predvođeni Ladićem, Stanićem, Vlaovićem, Živkovićem, Stuparom, Leom, Čordašom, Babićem, Bičanićem, Matešom, te vrlo vjerojatno i izbornikom Zlatkom Dalićem.