U povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom

U organizaciji Udruge oboljelih od celijakije i Udruge roditelja osoba s posebnim potrebama „Osmijeh“ iz Novog Travnika, organizirali su lijepo druženje, moglo bi se i tako reći, u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom.

Organizaciju ove lijepe priredbe – druženja, pomogli su i prijatelji i sugrađani koji imaju sluh i ljudske dobrote za  djecu i njihove obitelji koji su u ovim i ovakvim problemima.

Djeca su vrijedno, lijepo i simpatično, iako hendikepirana, izvodili različite scenske nastupe i ponovo su oduševili svoje roditelje i brojne prisutne sugrađane, a  u programu, svojim nastupom, pridružili su im se i djeca iz Javne ustanove „Duga“, te mališani, učenici novotravničkih osnovnih škola.

Predsjednik Udruge „Osmijeh“, Luka Ilinković, te općinski načelnik, Refik Lendo, sudionicima priredbe i prisutnim u punoj dvorani, obratili su se prigodnim riječima, pohvalili su organizatore, sudionike lijepe predstave. Načelnik Lendo je obećao  i u  narednom periodu pomoć i podršku u ovakvim korisnim i lijepim manifestacija, ove dvije vrijedne novotravničke udruge.

Prethodni članakObitelj Milas uzgojila svinju od 511 kilograma
Sljedeći članakNovi Travnik: Klapa sv. Juraj Hrvatske ratne mornarice priredila koncert za pamćenje